Audio – Video in multimedijski sistemi, svetovanje in projektiranje, dobava in montaža, integracija in support

Multimedija pri vas, doma ali v poslovnem okolju – od projekta do zagona sistema, vse na enem mestu. Inženiringa ne potrebujete več.
User experienced – uporabniško izkušeni. Prisluhnemo vašim željam, ustrezno usmerimo in svetujemo ter v nadaljevanju poskrbimo za izvedbo projekta, vključno z dobavo in montažo naprav.
Posebno skrb namenjamo uporabnikom tudi po predaji sistema. Zavedamo se, da le hitra pomoč pri uporabi ali servis sistema, lahko zagotovi popolno zadovoljstvo. Naš help desk in naše mobilne ekipe so vam tako vedno na voljo.
Številni zadovoljni naročniki, ki ponovno naročajo nam zagotavljajo, da smo na pravi poti že 15 let.

Multimedijske predavalnice in sejne dvorane

Multimedijske, v pravem pomenu besede. Video na vse načine- projekcija, videowall, 3D, več med seboj usklajenih projekcij, kar zagotavljamo z lastnim sistemom Multitasker. Audio na vse načine – navadni, govorniški, show mikrofoni, ozvočenja vseh vrst, od osnovnih, do najzahtevnejših, ki ustreza večini raiderjev. Primerna osvetlitev z ustreznim vodenjem, nadzorom, zagotovi popolno vzdušje, ki ustreza trenutnemu namenu.
Računalniški sistem obveščanja udeležencev preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov.
Od projekta do zagona sistema, vse na enem mestu, brez inženiringov.
Z vso skrbnostjo se posvečamo integraciji vseh sistemov in s tem zagotavljanju enostavnega upravljanja ter uporabniku prijazno izkušnjo. Priprava dvorane ni več stres, nastopajoči in poslušalci pa so navdušeni.

Hoteli

Turisti na počitnicah ali poslovni gostje, v sodobnem času si hotela brez multimedijske opreme ne moremo več predstavljati.
TV sprejemniki, sistemi predvajanja glasbe in video vsebin, ozvočenje vseh prostorov, centralni nadzor z upravljanjem po prostorih.
Računalniški sistemi za lažjo komunikacijo z gosti, mobilne aplikacije, naročanje preko tablic, hrane v restavracijah, uslug ozirom dodatne ponudbe hotela.
Računalniški sistem obveščanja gostov preko zaslonov, tablic, mobilnih telefonov.
Kombinacija naših sistemov Multitasker, Applicant in Workaholic ali priredba teh, je lahko konkurenčna prednost, predvsem pa poenostavi poslovanje in zagotovi najboljše rezultate. Preverite, ne bo vam žal.

Restavracije, Lounge bari, diskoteke

Audio-video oprema gostinskih obratov. Cirkus Klub, AS Aperitivo, Cutty Sark Pub, Parlament Pub, 13, Jurman cafe lounge bar, Gostilna in pizzerija Jurman, Klub300, Golf Clarus, in še mnogi. Verjetno smo številka 1.
Celovite rešitve za lokale vseh vrst. Ponovno opremljanje ob prenovi objekta, je največja potrditev naše izvedbe in podpore naročniku tudi po predaji sistema.
Preprosti sistemi ali najzahtevnejše postavitve, svetujemo, projektiramo, dobavimo, izvedemo vsa potrebna dela, verjetno vam že lahko pokažemo primer, ki bi ustrezal tudi vašim zahtevam.
Kombinacija naših sistemov Multitasker, Applicant in Workaholic ali priredba teh, je lahko konkurenčna prednost, predvsem pa poenostavi poslovanje in zagotovi najboljše rezultate. Preverite, ne bo vam žal.

Fitnes centri, večnamenske dvoraneAvtomatizacija in multimedijska oprema hiš

Multimedijski sistemi za najbolj zahtevne, vendar otročje lahko upravljanje – to je osnovno vodilo, user experienced.
TV sprejemnik, surround sistem, HI-FI sistem, multiroom – vse odgovore lahko dobite pri nas. Povejte kako si predstavljate, svetovali vam bomo, optimalno usmerili in zagotovili vse od projekta do konca – na ključ.
Poskrbimo tudi za integracijo sistemov v hiši, po želji, popolnoma ali samo delno, z lastnim sistemom v navezavi na KNX, na tablici, telefonu ali klasično na stikalu.
Lahko vas vodi sonce, lahko pa vi nadzorujete sonce, sistem omogoča oboje.
Nimate inštalacij pa nočete nereda v hiši? Tudi to ni velika težava, ker imamo nekaj sistemov, ki delujejo brezžično.
Posebno skrb namenjamo podpori uporabnikom, ko boste naleteli na težavo, vam bodo naši specialisti z veseljem priskočili na pomoč. Na voljo je helpdesk za večje težave pa imamo mobilne ekipe.

Projektiranje

Za popoln rezultat, je potrebna dobra priprava. Za multimedijske sisteme je dobra priprava, prisluhniti željam naročnika, mu ustrezno svetovati in nato po usklajeni specifikaciji pripraviti projekt za izvedbo.
Za vse naše sisteme pripravimo projekt ali pa priredimo, popravimo obstoječe.
Z dobrim projektom gre težko narobe.

Nadzorno varnostni sistemi

Nadzoru in varnosti namenjamo posebno pozornost. Nadzor sistemov izvajamo s sistemom, ki je plod lastnega znanja in razvoja. S tem je zagotovljena 100% fleksibilnost in natančnost.
Izvajamo tudi projekte tehničnega varovanja.