Applicant - Osnovne informacije

Trend in razvoj mobilnih naprav jasno kaže, da bo v kratkem popolnoma nadvladal t.i. računalništvo. Že danes je mobilni telefon najpomembnejša naprava v našem življenju, vsaj za večino nas. Na osnovi tega lahko sklepamo, da bo več kot 80% vsega spletnega trgovanja oziroma marketinga potekalo preko mobilnih naprav.
Zato je zdaj pravi, če ne zadnji čas, za vstop v okolje mobilne interaktivne marketinške komunikacije z največjo ciljno skupino, ki nezadržno raste.

DEJSTVA
* 91% uporabnikov pametnih telefonov ima svoje naprave 24 ur na dan na dosegu roke (Morgan Stanley, 2012)
* Oseba prijavi izgubljeno denarnico po povprečno 26ih urah, izgubljeni telefon v samo 68 minutah (Unisys, 2012)
* 74% uporabnikov razvitega sveta med nakupovanjem uporablja svoj telefon (impiger Mobile, 2010)
* 81% uporabnikov pametnih telefonov je že uporabilo svoje naprave za iskanje produkta (Prosper Mobile Insights, 2011)
* Največ časa uporabniki mobilnih naprav namenijo igranju iger (49%) in uporabi socialnih omrežij (30%) (Flurry, 2012)

Applicant - Predstavitev

ADVERTGAMING
Če se opremo na ankete in raziskave, da je največji delež uporabe mobilne naprave v prostem času prav igranje iger, je povezava oglaševanja in igralne aplikacije (advergaming) dobitna kombinacija. Če opravimo to na način, ki uporabniku ni moteč, ki uporabnika spodbudi, da si želi več informacij, ki uporabnika pripravi, da resno razmisli in poskusi ponudbo, vse to pomeni, da je igra dovolj zanimiva in vzpodbuda primerna.

To je posledice pravilnega pristopa k razvoju aplikacije in navezavi na znamko, izpostavljeni segment ponudbe, izdelek. Naša skrb je, da bo uporabniški vmesnik in aplikacija v ozadju poskrbela za izvrstno izkušnjo in rezultat, ki ga pričakujete.

POSLOVNE APLIKACIJE
Aplikacije kot nadaljevanje sistemov, ki so že v uporabi v podjetju in omogočajo delo in komunikacijo s sistemi na vsakem koraku tako zaposlenim kot strankam. Zaposlenim zagotovi dostop do podatkov, ki jih potrebujejo za svoje delo na terenu in seveda vnos ugotovitev in podatkov na mestu kjer delujejo in to z napravo, ki jo imajo vedno pri sebi.

Poslovni proces postane up-to-date, sledijo prihranek časa, nižji stroški, večja uspešnost poslovanja. Strankam lahko poenostavite dostop do vaše ponudbe. Vašo ponudbo preselite iz ustaljenih marketinških kanalov stranki dobesedno v žep. Odpre se nešteto možnosti tržnega komuniciranja in ker je lažje, hitreje, je tudi možnost uspešnega posla bližje.

Applicant - Reference

BONVENO
Izdelek, ki pomaga, da stranke v trgovini občutijo, da so v vrsti hitreje na vrsti in da so sprejete bolj osebno. Uslužbenec pozdravi stranko, jo vpraša zakaj je prišla v poslovalnico in jo doda v virtualno vrsto. Drugi uslužbenci dobijo obvestila o novih strankah, sveže podatke o virtualni vrsti in takoj vedo, katera oseba je naslednja na vrsti. V BONVENO paketu je možnost poročil, analiz in statistike strank.

SI.MOBIL PRIKAZOVALNIK VSEBIN
Prikaz nabora vsebin, ki jih ponuja mobilni operater, na TAB – u v otroških kotičkih v njihovih poslovalnicah. Aplikacija se vklopi ob neuporabi naprave. Vsebine in razpored aplikacija zajema v našem multimedijskem sistemu Multitasker.

SI.MOBIL PONUDBA
Aplikacija je razvita za prikaz ponudbe mobilnega operaterja na iPad-u. V prvi varianti služi kot interaktivni multimedijski zaslon v poslovalnici naročnika. Vsak zaslon prikazuje smiselno vsebino kotička kjer se nahaja.
V nadaljevanju je v razvoju aplikacija, ki bo na voljo v App Storu in bo uporabniku na njegovi napravi omogočila na preprost način popoln pregled ponudbe, operaterju pa hitro in direktno obveščanje o svoji najnovejši ponudbi.

ELEKTRO POPIS ŠTEVCA
Predlog enostavne rešitve za zagotavljanje pravih in pravočasnih odčitkov porabe energentov in zbiranje teh na enem mestu.

HOT-HORSE PONUDBA
Pregled trenutne ponudbe in shranjevanje naročila v QR-kodo, preko katere lahko na plačilnem avtomatu dano naročilo prikažemo in plačamo.

IGRE ABC POP
ABC Pop je igra črkovanja za otroke in odrasle. Ima dva osnovna načina: prvi za učenje črkovanja in drugi za zabavo hitrega pokanja in sestavljanja črk v besede ter doseganje najboljšega rezultata. Čudovita grafika, krasna animacija, glasba, ki pomirja in posebni zvočni efekti so zagotovilo, da postane učenje zabava.

»One of those games you never uninstall.«

IGRE SLO SPORT VISLICE
SLO sport vislice - klasična igra vislic z nekdanjimi in sedanjimi slovenskimi športniki.

Igra ima štiri odklenjene nivoje (lahko, srednje, težko in dodatni), ko pa osvojite 2000 točk se vam odklene še nivo PROFI.

Igra je brezplačna (free game), se ne povezuje na svetovni splet in od vas ne zahteva nobenih osebnih podatkov.

Vsebovani so izključno sedanji in nekdanji SLOVENSKI športniki in športnice. Ob vsakem ugibanju lahko izkoristite šest napak pri izbiri črk. Vsak nivo vsebuje 30 športnikov (skupaj 150). Spoznajmo naše športnike in navijajmo za njih še naprej.