Multitasker - Osnovne informacije

Celovit pregled predvajanja, enostaven vnos in razvrščanje, razni vmesniki za interaktivnost, popoln online nadzor lokacij predvajanja, stand alone način z osveževanjem. Vse to zmore Multitasker, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj in razvoja. Glavno vodilo pri razvoju je, da se pregledu vsebine na zaslonu ni moč upreti in da je enostaven za uporabnika.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

* Močan in varen sistem
* Preprosta širitev iz ene naprave na več
* Upravljanje s sistemom preko web vmesnika
* Povezovanje sistema na internet samo po potrebi
* Samostojni predvajalnik
* Podpora širokemu spektru medijskih formatov
* Neomejeno število kanalov in seznamov predvajanja
* Urniki
* Prilagoditev vsebine lokaciji zaslona
* Statistike, analize, poročila
* Zajem podatkov in povezovanje z drugo programsko opremo

Multitasker - LFD - Large Format Display

Vaša vsebina na velikih zaslonih v ležečem ali pokončnem format v katerikoli velikosti od 24 palcev do 60 palcev ali več.

Multitasker - Predstavitev

PREDVAJANJE VSEBINE

Vsebine predvaja Mtplayer, predvajalnik na lokaciji, v stand alone režimu z nastavljivim časovnim okvirom osveževanja vsebin (od 1 sec do 1 dan) ali pa uporabimo streaming podatkov za primere, kjer mora biti vsebina popolnoma »v živo«. MtPlayer vedno nove nastavitve išče in najde na strežniku Multitasker.

To zagotavlja natančno zaporedje in določeno časovno obdobje predvajanja za vsak posamezen zaslon.Vsebine lahko predvaja na vseh danes znanih zaslonih, tudi na zaslonu mobilnih naprav.

Vstopna stran portala - dostopi do sistemov, navodila za uporabnike, prijava zadev...

INTERAKTIVNO PREDVAJANJE VSEBIN

Interaktivno upravljanje spremeni odnos opazovalca do zaslona, saj mu omogoči izbiro informacij, ki so na voljo in mu tako daje vtis kontrole nad situacijo. Seveda ob pravilnem pristopu oblikovanja in pravilni izbiri vsebin lahko dosežemo vse željene odzive in vrhunske rezultate. Omogoča raznovrstne interaktivnosti – zaslon na dotik, čitalce kode, upravljanje preko pametnih telefonov, razni senzorji, itd.

TABLET APP.

Tablice so idelana rešitev za optimalno podajanje informacij strankam, novim ali obstoječim. S samo nekaj kliki ali premiki lahko uporabniki dobijo vse informacije o ponudbi.

VNOS IN RAZVRŠČANJE VSEBIN

Vsebine v Multitasker vnesemo s pomočjo web vmesnika, nato pa jih enostavno razvrščamo v predvajalne sezname. Vsi postopki so vizualni z možnostjo predogleda vsebine. Posamezne predvajalne zaslone lahko v sistemu združimo v poljubne predvajalne skupine, recimo po tematskih sklopih za posamezne lokacije predvajanja. S tem uredimo predvajalne kanale, ki lahko obsegajo poljubno število predvajalnih zaslonov. V posamezni predvajalni kanal lahko naložimo poljubno število predvajalnih seznamov. Vsak predvajalni kanal lahko predvaja en ali več predvajalnih seznamov. Tudi v tem koraku so postopki vizualni. V vsakem trenutku je možen predogled vsebin, ki se predvajajo na posameznem predvajalnem kanalu.

Vse spremembe v predvajalnem kanalu se odrazijo na zaslonih ob prvi osvežitvi, kar je odvisno od nastavitve, od 1 sec do enega dne. Nastavitev časovnega okvira osveževanja je enostavna in možna za vsak posamezen predvajalni zaslon.

Urejanje multimedijske vsebine po lokacijah - enostavno in pregledno.


Prerazporejanje naprav na želena mesta z uporabniku prijaznim vmesnikom - drag & drop.


Pregled medijskih vsebin na programih, predvajalnih listah.


Razporejanje vsebin v različne programe, predvajalne liste. Enostaven pregled in hitro spreminjanje celotne vsebine na enem mestu.


SISTEM NADZORA

Za zagotavljanje zanesljivega delovanja, smo razvili sistem nadzora, ki ves čas preverja stanje Multitaskerja in Mtplayerjev in to javlja v nadzorni center. Tako zagotavljamo odpravo težav v najkrajšem času.

Pregled statusa naprav preko vseh lokacij.


Zemljevid vseh lokacij ter integracija z GPS lokacijo mobilnih vzdrževalnih ekip za enostavno in hitro preusmerjanje mobilnih vzdrževalnih ekip.


Podroben pregled stanja opreme na posamezni lokaciji.


Podroben pregled posameznega dela opreme.


Učinkovita in hitra integracija novih storitev v sistem z avtomatskim posodabljanjem.


Sistem avtomatske nadgradnje programske opreme s statusom o uspešnosti nadgradnje.


Statistika in poročila