Reference / HotHorse - Plačilni avtomat

Ideja – naročanje ter plačilo hrane in pijače preko aparata, ki je vgrajen ali stoji v okviru poslovalnice. S tem bi razbremenili zaposlene in rešili problem stika rok zaposlenih z denarjem in hrano. V nadaljevanju priprava web in mobilne aplikacije za naročanje s formiranjem QR kode za naročilo, ki ga aparat prebere iz ekrana mobilnega telefona, ali pa si jo kupec natisne. S tem bi pospešili naročanje za stalne stranke, ki naročajo enake kombinacije in poenostavili skupinska naročila, npr sodelavec zbere naročila v svojem delovnem okolju, formira qr kodo na svojem mobilnem telefonu. Seveda tako tudi ve natančen znesek in lahko tudi takoj poračuna, na lokaciji Hot horse pa naročanje skrajša na skan QR kode in plačilo zneska.

Ker je ponudba in sistem prodaje že znana in dobro preizkušena se pri pripravi grafičnega uporabniškega vmesnika osredotočimo na pripravo sistema naročanja tako, da stalni in dolgoletni uporabniki, kar se da enostavno sprejmejo nov način naročanja. Ko gost naroči vse kar želi, lahko plača znesek z gotovino ali s kartico, aparat pa mu izda potrdilo z natisnjeno QR kodo, ki je osnova za prevzem naročene hrane in pijače. Ob tem času se na ekranu pred zaposlenimi v izdaji/kuhinji prikaže kaj je potrebno pripraviti, posamezno naročilo pa potem, ko gost na izdajnem pultu poskenira QR kodo na potrdilu. Ko je naročilo izdano/predano, zaposleni s klikom na ekran zaključi naročilo.

Reference / HotHorse - Multimedija

PREDVAJANJE VSEBINE
Vsebine predvaja Klient, predvajalnik na lokaciji, v stand alone režimu z nastavljivim časovnim okvirom osveževanja vsebin (od 1 sec do 1 mesec) ali pa uporabimo streaming za primere, kjer mora biti vsebina popolnoma »v živo«. Klient nastavitve poišče na strežniku Sistema.

To zagotavlja natančno zaporedje in določeno časovno obdobje predvajanja za vsak posamezen zaslon.Vsebine lahko predvaja na vseh danes znanih zaslonih, tudi na zaslonu mobilnih naprav.

INTERAKTIVNO PREDVAJANJE VSEBIN
Interaktivno upravljanje spremeni odnos opazovalca do zaslona, saj mu omogoči izbiro informacij, ki so na voljo in mu tako daje vtis kontrole nad situacijo. Seveda ob pravilnem pristopu oblikovanja in pravilni izbiri vsebin, lahko dosežemo vse željene odzive in vrhunske rezultate. Omogoča raznovrstne interaktivnosti – zaslon na dotik, čitalce raznihkod, upravljanje preko pametnih telefonov, razni senzorji, itd.

VNOS IN RAZVRŠČANJE VSEBIN
Vsebine v Sistem vnesemo s pomočjo web vmesnika. Vsebine, ki so v Sistemu enostavno razvrščamo v playliste. Vsi postopki so vizualni z možnostjo predogleda vsebine.Posamezne predvajalne zaslone lahko v sistemu združimo v poljubne predvajalne skupine, recimo po tematskih sklopih za posamezne lokacije predvajanja. S tem uredimo predvajalne kanale, ki lahko obsegajo poljubno število predvajalnih zaslonov.V posamezni predvajalni kanal lahko naložimo poljubno število playlist. Vsak predvajalni kanal lahko predvaja eno ali več playlist. Tudi v tem koraku so postopki vizualni. V vsakem trenutku je možen predogled vsebin, ki se predvajajo na posameznem predvajalnem kanalu.

Vse spremembe v predvajalnem kanalu se odrazijo na zaslonih ob prvi osvežitvi, kar je odvisno od nastavitve, od 1 sec do 1 mesec. Nastavitev časovnega okvira osveževanja je enostavna in možna za vsak posamezen predvajalni zaslon.

SISTEM NADZORA VSEBIN
Za zagotavljanje zanesljivega delovanja, smo razvili sistem nadzora, ki ves čas preverja stanje serverja in predvajalnikov in to javlja v nadzorni center. Tako naša vzdrževalna služba takoj zazna izpad delovanja na terenu in lahko v najkrajšem času zagotovi odpravo napake.

Reference / HotHorse - Mobilna aplikacija

HOT-HORSE PONUDBA
Pregled trenutne ponudbe in shranjevanje naročila v QR-kodo, preko katere lahko na plačilnem avtomatu dano naročilo prikažemo in plačamo.